Despre noi

Flori proaspete pentru cei dragi

Ce ar trebui sa stii despre floraria online Flori in Bacau.ro ?

Esti prima data la floraria online Flori in Bacau.ro. Iti multumim. Pentru a-ti face vizita mai frumoasa, am scris mai jos cateva randuri despre ce ar trebui sa stii despre noi.

  • la Flori in Bacau.ro comanzi online 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, inclusiv in timpul sarbatorilor legale. Flori in Bacau.ro nu este inchis niciodata.
  • Flori in Bacau.ro are o limita minima a comenzii de 150 de lei.
  • plata o poti face online folosind un card bancar sau prin transfer bancar.
  • livrarea te va costa 15 lei pentru Bacau si 3lei/km pentru localitatile din judetul Bacau (TVA inclus) si va fi facuta in 2 / 48 de ore prin curier rapid, in functie de produsele comandate, distanta de livrare si de ora comenzii (diferenta de fus orar dintre meridianul dumneavoastra si al nostru).
  • Flori in Bacau.ro iti acorda suport telefonic de Luni pana Vineri intre 9.00 si 17.00 la +40752891798

Politica de substitutie

Ocazional, este posibil ca substitutia unei flori sa fie necesara datorita caracterului sezonier al florilor sau a lipsei accidentale din stocul furnizorilor nostri.

Cum platesc?

Online prin card bancar (credit/debit)
  1. Aceasta este principala metoda de plata.
  2. Plata se va efectua prin sistemul de plati online euplatesc.ro. Sunt acceptate la plata cardurile cu sigla Visa, MasterCard, American Express (AMEX), Discover, JCB si Dinners. Pe Flori in Bacau.ro puteti plati inclusiv cu carduri valabile numai in Romania (au mentiunea “Valid only in Romania”). euplatesc.ro proceseaza atat cardurile internationale cat si pe cele locale, fie de credit, fie de debit.
  3. Pe scurt, sunt acceptate la plata marea majoritate a cardurilor romanesti sau internationale (nu se accepta carduri nationale, altele decat cele romanesti, de tipul „Valid only in Poland”).
Transfer bancar

Conform datelor din factura proforma, comanda se va livra dupa ce avem confirmarea platii.