Insoteste buchetul de flori de cuvintele potrivite!

Publicat pe 19 ianuarie 2017 , in Povesti cu flori
Insoteste buchetul de flori de  cuvintele potrivite!

Când trimitem flori cuiva drag vom adăuga și un mesaj pentru a spori impactul cadoului. De multe ori însă, nu ne găsim cuvintele potrivite pentru a scrie un mesaj.

Pentru buchetul de flori perfect… trebuie sa stii care este genul de parfum preferat.

Daca, totusi, nu reusesti sa afli care sunt florile preferate, atunci va trebui sa alegi un buchet cu mai multe tipuri de flori si, daca vrei sa adaugi flori parfumate in buchet, atunci le vei putea alege in functie de tipul de parfum pe care il poarta de obicei: fresh, fructat, floral, dulce etc.

Pentru buchetul de flori perfect… trebuie sa stii care este emotia pe care vrei sa o stimulezi.

Alegi florile din buchet si culoarea fiecarei flori in parte in functie de ideile pe care vrei sa le transmiti si de emotiile pe care vrei sa le stimulezi.

De exemplu, toata lumea stie ca trandafirii rosii simbolizeaza iubirea pasionala, intima. Dar numai cativa cunoscatori si florarii iscusiti stiu ca hortensiile reprezinta afectiune si recunostinta, liliacul alb reprezinta inocenta, in timp ce liliacul violet este simbolul primei iubiri. Gerbera semnifica iubirea de adevar, amaryllis reprezinta admiratie, pasarea-paradisului reprezinta veselie si entuziasm, gladiolele sunt semn al tariei de caracter, lalelele sunt simbol al iubirii perfecte si tot asa mai departe.

Din acest punct de vedere este bine sa intrebi maestrii florari care sunt florile care transmit ceea ce vrei sa ii spui persoanei care primeste buchetul de flori, fara a mai fi nevoie de cuvinte.

 

Taguri:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *